More from the company

Publicerat: 2018-01-29 08:17:28

Double Bond Pharmaceutical International AB: Double Bond Pharmaceutical gästar Vakna Uppsala den 8 februari

Double Bond Pharmaceutical har fått möjlighet att gästa Vakna Uppsala, ett populärt frukostforum för lokala företagare och beslutsfattare, och presentera både de unika delar av företagets affärskoncept samt personer som står bakom företaget idag.

"Det är en ny och mycket bra miljö för oss att synas i, - säger affärsutvecklare på Double Bond Pharmaceutical Iulia Karlsson som kommer att vara en av gästerna i programmet. - Vi skiljer oss ganska mycket från andra bolag som brukar delta samt även från de flesta bolag i vår bransch, vilket gör att vi har mycket att berätta."

"Vi vill berätta både läkemedelsutveckling i sig samt hur ett mindre läkemedelsbolag i Uppsala gör för att lyckas. Vi kommer att vara intervjuade live på ett personligt plan och får inte se frågorna i förväg, vilket gör att det blir en spännande utmaning, - säger Igor Lokot, VD för Double Bond Pharmaceutical. - Denna utmaning går dock i linje med vår vision om maximal transparens och öppenhet, så nu finns det inga vägar tillbaka"

Mer om Vakna Uppsala: här (http://www.vaknauppsala.se/moten/vakna-uppsala/) 

Mer om alla våra produkter: www.doublebp.com 
Fullständigt bolagsnamn:      Double Bond Pharmaceutical International AB (publ)
Organisationsnummer:          556991-6082
Aktiens kortnamn:                  DBP B
Aktiens ISIN-kod:                    SE0007185525 

        
För mer information, kontakta:
Igor Lokot, VD

Hemsida: http://www.doublebp.com/

Maila till: info@doublebp.com

Blogg: http://blog.doublebp.com

Följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/double-bond-pharmaceutical?trk=co-feed-likes-one), Facebook (https://www.facebook.com/DoubleBondPharma/) och Twitter (https://twitter.com/DoubleBondPharm)!
Information om Double Bond Pharmaceutical International AB

DBP är ett farmaceutiskt bolag med verksamhet som inriktar sig framför allt på behandling av cancersjukdomar genom en egenutvecklad drug-delivery-teknologi. Bolaget har i juni 2015 beviljats Orphan Drug Designation-status av European Medicines Agency (EMA) för sin första produkt, SA-033, för behandling av hepatoblastom. Double Bond Pharmaceutical har i oktober 2015 förvärvat rättigheterna till Temodex - ett läkemedel registrerat i Vitryssland för behandling av hjärntumörer. Bolaget har i juli 2016 beviljats Orphan Drug Designation-status av EMA för Temodex. 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Double Bond Pharmaceutical International AB