More from the company

Publicerat: 2018-02-07 08:48:11

Touchtech AB: Let's get in touch!

Nu lanserar vi Let's get in touch. Ett koncept där vi expanderar och förtydligar vårt erbjudande på det tjänstebaserade planet.

Rent konkret handlar det om att erbjuda en kombination av mjukvaran Touchtech Vendo, interaktiv hårdvara, tjänster, metodik och spetskompetens inom retail. Ett framtidssäkrat partnerskap som även jobbar på djupet med den mänskliga faktorn. Dels när det kommer till samspelet mellan teknik, butik och konsument. Men också genom att utveckla shoppingupplevelsen i sig. Let's get in touch lanseras på D-Congress 2018. Träffa oss gärna där så pratar vi mer. Eller så läser du mer om konceptet på vår nya webb. Let's get in touch!

· Större sortiment
· Mer försäljning
· Mer servicetid för konsumenten
· Bättre konsumentinsikter

Touchtech AB

Göteborgsföretaget Touchtech utvecklar butikslösningar där interaktiva touchskärmar förenar e-handel med konsumentens behov av att känna och klämma. Det har de gjort sedan starten 2008. Plattformen innebär att butiken erbjuder ett större sortiment än vad butiksytan tillåter och stärker därmed både shoppingupplevelse och lönsamhet. Effekter som gjort att många företag valt att utveckla sina butiker genom Touchtechs lösningar. Eton, MQ och Clas Olsson för att nämna några. Idag har Touchtech en tätposition inom modern retail och är börsnoterade sedan 2017.  

Läs mer hos Cision
Läs mer om Touchtech AB