Press release from Companies

Publicerat: 2018-03-02 14:39:57

Flowscape Technology AB: Flowscape - under sammangående med Crowdsoft - och Coor i pilot hos ett av Nordens största bolag

Flowscape fördjupar samarbetet med facility managementbolaget Coor i Norge när man nu gör två pilotinstallationer för ett av Nordens största bolag.

Coor, ett av de ledande facility managementbolagen, har initierat affären med ett av Nordens största företag och valt att inkludera Flowscape som leverantör. Bolagen har samarbetat tidigare och Coor har Flowscapes lösning på sitt kontor i Norge.

Affären gäller pilotinstallationer på två av företagets största kontor, och berör direkt eller indirekt runt 250 medarbetare. Installationerna innehåller Flowscapes mjukvarulösning för att finna arbetsstationer och mötesrum samt hårdvara såsom sensorer och storbildsskärm. Flowscape och Coors gemensamma erbjudande skapar goda förutsättningar för att minska kontorsfriktion samt förse kunden med statistikunderlag för att optimera arbetsplatsen.

Installationerna sker under första och andra kvartalet 2018. Faller testerna väl ut finns det möjlighet för ytterligare piloter på fler kontor. De två första installationerna har ett totalt ordervärde på 350 tkr.

"Jag är oerhört stolt och glad över att Coor har valt att utöka samarbetet med oss, särskilt när det gäller en sådan stor aktör som den här kunden. Jag ser med tillförsikt fram emot nya samarbeten och affärer med Coor under 2018", säger Magnus Johansson, Head of Sales Nordics & Eastern Europe på Flowscape.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Crowdsoft & Flowscape

VD Peter Reigo

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscape.se

Kort om Coor

Coor är en av Nordens ledande facility managementleverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att et företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Inom Coor finns specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice oct strategisk rådgivning. Coor omsätter ca 7 500 MSEK och har drygt 7 000 medarbetare.

Kort om Flowscape AB

Flowscape är ”the modern office flowmaker”. Genom att erbjuda toppmodern IoT-baserad teknologi, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor.

Flowscape har en stark kundbas med över 60 kunder varav 15 multinationella bolag såsom Telia, Ericsson och Kinnarps. Globala partners inkluderar Fujitsu, Ricoh, Ericsson och Cisco. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet bestående av 30 flowmakers kontinuerligt.

För mer information, besök www.flowscape.se

Kort om Crowdsoft Technology AB

Crowdsoft levererar en helt ny typ av kommunikationssystem för operativt trygghets- och säkerhetsarbete som möjliggör stora vinster för en rad olika typer av företag och organisationer. Systemen är utformade med användarvänliga applikationer för smartphones och en central serverlösning för koordinering av stora informationsflöden. Affärsmodellen bygger på abonnemang, vilket innebär små initiala investeringar för kunder och återkommande intäkter för Crowdsoft. Aktien är listad på AktieTorget med kortnamn CROWD.

För mer information, besök www.crowdsoft.com 



Läs mer hos Cision
Läs mer om Flowscape Technology AB