More from the company

Publicerat: 2018-03-14 09:44:58

Jojka Communications AB: Positiv utveckling leder till rekryteringsbehov

Jojka utvecklas enligt plan och behöver under året stärka organisationen. Vi startar vår rekryteringsprocess nu för att under 2018 anställa 2-3 säljare

Jojka vill ha en stark säljorganisation som med kraft kan bearbeta kunder som ligger i våra identifierade målgrupper samtidigt som vi fortsatt behöver behålla den starka kundsupport våra kunder vant sig vid.

” Jojka har en positiv trend som vi vill förstärka genom att skaffa oss nya engagerade medarbetare som brinner för kommunikation och försäljning" säger Rutger Lindqvist i en inledande kommentar. ”Vi ser verkligen framemot att bygga det starka team som ska fortsätta leverera de starka tillväxtsiffror vi har" avslutar Rutger Lindqvist.

Att anställa innebär en satsning för framtiden som vi räknar med kommer ge positiva effekter på kassaflödet i slutet av året.

Genom att fokusera på användarvänlighet och enkelhet i vår plattform bidrar vi till att våra kunder når fram med sina budskap. Budskap som initierar positiva reaktioner och bygger relationer.



Läs mer hos Cision
Läs mer om Jojka Communications AB