More from the company

Publicerat: 2018-03-15 14:54:35

Insplorion AB: Insplorion utsedd till "National Winner" på European Business Awards

Insplorion blev utsedd till "National Winner" i kategorin Innovation under en galaliknande kväll på Café Opera i Stockholm arrangerad av European Business Awards, Europas största företagstävling, sponsrad av RSM.

"Det är självklart en ära att vinna denna utmärkelse. Jag hoppas att detta kommer att ge eko i Europa för att hitta fler innovativa samarbeten med intressanta partners ", säger Patrik Dahlqvist, VD på Insplorion.

Insplorion utsågs av en oberoende jury bestående av ledande företagsledare, politiker och akademiker till att vara bäst i Sverige i kategorin Innovation. Insplorion kommer att representera Sverige i kategorin Innovation i Europafinalen av tävlingen. Totalt är elva stycken ”National Winners” utvalda inom olika kategorier för att representera Sverige.

Robert Hasslund, Partner RSM Sweden, säger "Vi är mycket stolta över våra svenska vinnare. European Business Awards visar på ett bra sätt vilka framgångsrika företag vi har i vårt land med företagsledare som tror på och vågar investera i sina idéer, vilket skapar arbetstillfällen och driver svenskt näringsliv framåt. Det är fantastiskt att se dem erkännas för sin excellens och framgång och vi önskar de här dynamiska företagen lycka till i den internationella finalen."

De nationella vinnarna från varje land kommer att ytterligare bedömas i sina olika kategorier och de slutliga vinnarna kommer att meddelas vid den europeiska galafinalen i Warszawa den 23 maj 2018.

Mer information om EBA: www.businessawardseurope.com

Frågor besvaras av:
Patrik Dahlqvist, VD Insplorion, på patrik.dahlqvist@insplorion.com eller 0723-62 32 61.


Insplorion AB (publ) Sahlgrenska Science Park Medicinaregatan 8A                 413 90 GÖTEBORG 031-380 26 95 info@insplorion.com www.insplorion.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om Insplorion AB