Press release from Companies

Publicerat: 2018-03-19 08:48:36

MobiPlus AB: Redovisning aktietransaktioner MobiPlus AB (publ)

En tidigare ägare till ett av MobiPlus dotterbolag har förvärvat 137 000 aktier (BTA) i MobiPlus AB av Havslyckan AB till ett värde av ca en miljon sek.

- Vi såg en stark möjlighet att knyta en av de förvärvade bolagens tidigare ägare närmare MobiPlus. Hans intresse i bolaget har stadigt ökat och kulminerat i att han nu blir delägare, säger Fredrik Alsgren och Calle Mörck.

Transaktionerna redovisas hos Finansinspektionen i enlighet med gällande föreskrifter.

För ytterligare information

Fredrik Alsgren, VD, MobiPlus AB
Telefon: 031-387 07 71
E-post: fa@mobiplus.se
www.mobiplus.se

Denna information är sådan information som MobiPlus AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 mars 2018.

Kort om MobiPlus

MobiPlus AB (publ) (organisationsnummer: 556823-2465) är ett marknadsförings- och teknikföretag med kontor i Göteborg, Borås, Helsingborg, Söderhamn och Örnsköldsvik, som erbjuder lösningar inom digital marknadsföring till framförallt företag inom e-handel och detaljhandel. Bolagets affärsidé är att erbjuda plattformar för kommunikation via SMS, e-post, hemsida, e-handel, sociala medier, sökmotoroptimering, digitala skärmar och fasta reklamytor, samt sköta all teknik och support bakom plattformen. Det inkluderar även drift av webbplatser, webbutveckling, apputveckling, IT-baserade affärs- och kassasystem, samt service och montering. Bolaget har som mål att vara en helhetsleverantör för sina kunder för att effektivisera deras marknadsföring. Bolaget har utvecklat en egen plattform för bland annat SMS och nyhetsbrevsutskick med möjlighet till personliga utskick och enkel hantering.



Läs mer hos Cision
Läs mer om MobiPlus AB