Press release from Companies

Publicerat: 2018-05-23 12:49:41

Flowscape Technology AB: Ändrad publiceringsdag för kvartalsrapport, första kvartalet

Crowdsoft Technology AB ändrar publiceringsdag av kvartalsrapport avseende det första kvartalet. Ursprunglig publiceringsdag torsdag 24 maj 2018 flyttas till måndag 28 maj 2018. Detta är den första delårsrapporten efter sammanslagningen av Crowdsoft och Flowscape och konsolideringsdata behöver ytterligare kvalitetssäkras.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Crowdsoft & Flowscape

VD Peter Reigo
Tel: +46 70 942 46 87
Email: peter.reigo@flowscape.se


Kort om Flowscape AB 

Flowscape är ”the modern office flowmaker”. Genom att erbjuda toppmodern IoT-baserad teknologi, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor.

Flowscape har en stark kundbas med över 100 kunder varav fler än 25 multinationella bolag såsom Telia, Ericsson och Kinnarps. Partners inkluderar Atea, Fujitsu, Ricoh, Ericsson och Cisco. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet bestående av 30 flowmakers kontinuerligt.

För mer information, besök www.flowscape.se

Kort om Crowdsoft Technology AB

Crowdsoft levererar en helt ny typ av kommunikationssystem för operativt trygghets- och säkerhetsarbete som möjliggör stora vinster för en rad olika typer av företag och organisationer. Systemen är utformade med användarvänliga applikationer för smartphones och en central serverlösning för koordinering av stora informationsflöden. Affärsmodellen bygger på abonnemang, vilket innebär små initiala investeringar för kunder och återkommande intäkter för Crowdsoft. Aktien är listad på AktieTorget med kortnamn CROWD.

För mer information, besök www.crowdsoft.com



Läs mer hos Cision
Läs mer om Flowscape Technology AB