Press release from Companies

Publicerat: 2018-05-30 09:47:15

BibbInstruments AB: BiBBInstruments AB publicerar årsredovisning för 2017

BiBBInstruments AB (publ), publicerar årsredovisning för verksamhetsåret 2017. Årsredovisningen finns tillgänglig på bolagets hemsida http://www.bibbinstruments.com/.

Se årsredovisning i bifogad pdf.


För mer information om BiBBInstruments, vänligen kontakta: Fredrik Lindblad, VD E-post: fredrik.lindblad@bibbinstruments.com Telefon: +46 70 899 94 86 www.bibbinstruments.com 
Om EndoDrill® BiBBInstruments produkter marknadsförs under varumärket EndoDrill®. Det är sterila biopsi-instrument för engångsbruk som används vid cancerdiagnostik. EndoDrill®s patenterade instrument består av en fin borr för djupare provtagning samt flexibel alternativt rigid ledare och handtag. Bolaget utvecklar en produktfamilj av flera revolutionerande instrument som adresserar stora kliniska behov för de vanligaste cancerformerna i världen. Målet är att erbjuda instrument som möjliggör tidigare cancerdiagnostik med hög precision. BiBBInstruments första lanserade produkt, EndoDrill® GI Upper, för tumörer i övre mag-tarmkanalen, har visat sig ta signifikant större prover än konventionella biopsi-instrument, vilket möjliggör tidigare diagnos. Om BiBBinstruments AB BiBBInstruments AB är ett medicinteknikbolag som utvecklar och marknadsför diagnostikinstrument under varumärket EndoDrill® för tidig upptäckt av cancertumörer. Bolaget utvecklar en familj av patenterade biopsi-instrument som adresserar stora behov inom diagnostik av de vanligaste cancerformerna och verkar på den globala mångmiljardmarknaden för endoskoptillbehör och biopsi-instrument. Visionen är att erbjuda innovativa medicintekniska engångsinstrument för tidigare och mer exakt diagnostik. Bolaget grundades år 2013 av Charles Walther, cancerforskare vid Lunds universitet och tillika överläkare i klinisk patologi vid Skånes universitetssjukhus i Lund. BiBBInstruments är baserat på Medicon Village i Lund och BiBBInstruments aktie (Ticker: BIBB) är noterad på AktieTorget.

Läs mer hos Cision
Läs mer om BibbInstruments AB