Press release from Companies

Publicerat: 2018-06-08 12:32:14

Plejd AB: DIM-02 går in i serieproduktion

DIM-02 blir Plejds tredje dosprodukt och går nu in i serieproduktion. Produkten är i samma formfaktor som boalgets första dimmer DIM-01 med skillnaden att det är två dimmerkanaler i samma produkt, dvs man kan t.ex. styra två utgångar indivudellt. Produkten är väldigt efterlängtad då många har en "dubbelknapp" fast i en enkel dosa, med DIM-02 sparar man mycket plats och kan på ett kostandseffektivt och installationsvänligt sätt styra två olika utgångar från samma produkt. Bolaget kommer inom kort öppna upp för beställningar och första leveranserna är planerade till efter industrisemestern. 

VD Babak Esfahani kommenterar

- DIM-02 är en av de fem kommunicerade nya produkterna för lansering under 2018, och det glädjer mig att den äntligen går in i serieproduktion. Den har vart väldigt efterfrågad och vi ser fram emot att snart se den i händerna på våra kunder. 


För ytterligare information Babak Esfahani VD, Plejd AB Telefon: 0735-322 391 E-post: babak.esfahani@plejd.com
Om bolaget Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things. Denna information är sådan information som Plejd AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2018-06-08

Läs mer hos Cision
Läs mer om Plejd AB