Press release from Companies

Publicerat: 2018-07-12 10:14:28

Enrad AB: Enrad får order från Fresh Air Cooling på cirka 500 000 SEK - "orderingången ökar som beräknat"

Enrad AB (publ) har idag mottagit en skriftlig order från Fresh Air Cooling som gäller två aggregat till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Ordervärdet ligger på cirka 500 000 SEK. - Orderingången ökar som beräknat, utöver den här ordern har vi till exempel ytterligare en på cirka 200 000 SEK från vår norska samarbetspartner ABK. Även om det är en mindre order i sammanhanget så visar det vilket bra flöde vi har just nu, säger Andreas Bäckäng, vd för Enrad.

Det är företaget Fresh Air Cooling som beställt två stycken Compact Chiller av Enrad för installation i Akademiska sjukhuset i Uppsala. Ordern beräknas levereras under hösten.

– Fler och fler får upp ögonen för våra energilösningar och börjar ställa om från gammal teknik som inte längre fungerar i och med f-gasförordningen, vilket tydligt syns i vår orderingång. Jag märker också av att de satsningar vi gjort inom organisationen nu verkligen börjar bära frukt och att vi har fått högre kapacitet vilket är väldigt positivt för framtiden, säger Andreas Bäckäng.

För ytterligare information
Andreas Bäckäng, vd, Enrad AB
Telefon: 070-89 55 646
E-post: Andreas.Backang@enrad.se

Denna information är sådan information som Enrad är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 juli, 2018.  



Kort om Enrad Enrads affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja miljövänliga och energieffektiva energilösningar. Energilösningarna är fokuserade på applikationer inom fyra segment, butikskyla, komfortkyla, processkyla och värmepumpslösningar riktat mot livsmedelsbutiker, serverhallar och flerfamiljshus samt kommersiella fastigheter. www.enrad.se

Läs mer hos Cision
Läs mer om Enrad AB