Press release from Companies

Publicerat: 2024-01-24 08:45:00

Envirologic AB: Envirologic AB (publ) ingår distributörsavtal i Polen

Envirologic AB (publ) har ingått ett distributörsavtal med den polska distributören Hodowca Sp. z o.o. Genom detta samarbete får Envirologic tillgång till den betydelsefulla polska marknaden som utgör en av de största marknaderna i Europa för grisuppfödning. Hodowca Sp. z o.o etablerades 1997 och är en mycket väl ansedd leverantör av tjänster och utrustning till polska djuruppfödare.

”Europa är vår hemmamarknad och därför är det glädjande att vi nu etablerat ett samarbete med Hodowca Sp. z o.o. i Polen som är ett av de länder med störst grisuppfödning i Europa. Vi är övertygade om att Hodowca Sp. z o.o. är helt rätt samarbetspartner för oss på den polska marknaden. Vi ser mycket fram emot att etablera marknaden för automatiserad tvätt av djurstallar i Polen tillsammans med Hodowca Sp. z o.o. och har stora förhoppningar på samarbetet”, säger Envirologics VD Martin Pamrin.

Martin Pamrin, VD
+46(0)18-39 82 30
martin.pamrin@envirologic.se

Envirologic AB är en ledande global leverantör av system för automatisk högtryckstvättning för hälsovådliga miljöer. Envirologic har utvecklat och patenterat tvättroboten EVO Cleaner som minimerar manuellt hälsovådligt tvättarbete och hjälper bolagets kunder att på ett kostnadseffektivt sätt skapa rena och hygieniska miljöer. Envirologic är noterat på Spotlight Stock Market (XSAT: ENVI).

Läs mer hos Cision
Läs mer om Envirologic AB