Press release from Companies

Publicerat: 2024-02-16 08:00:00

OurLiving AB: Markant ökad fakturering av Boappa

Boendeplattformen Boappa har i OurLivings regi en markant ökad fakturering kort efter att OurLiving tillträdde som ny ägare. Januari hade en högre fakturering än någon månad 2023 och februari är, till dags dato, redan högre än januari.

Tidigare ägare till Boappa – SBAB – har de senaste åren gjort stora investeringar i plattformen och genom effektiviserings-program har OurLiving nu på kort tid gjort kraftiga kostnadssänkningar samtidigt som faktureringen ökar markant.
 

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-”Vi har fått en väldigt fin start med Boappa som visar sig vara skalbart och med hög grad av automatisering vilket kommer stärka vår SaaS-affär avsevärt. Att betalningsviljan från kunderna finns där ger oss också motivation att fortsätta utveckla affären och erbjuda ännu mer till kunderna. En ökad fakturering stärker koncernens kassaflöde vilket är vårt primära mål.”


 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB                                                    

Telefon: 076 762 13 46                                          

E-post: henrik.jarl@ourliving.se


 

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

Läs mer hos Cision
Läs mer om OurLiving AB