Press release from Companies

Publicerat: 2024-03-01 09:26:28

Prebona AB: Prebona: Nytt testavtal med världsledande företag där Prebonas näringslösning ingår

OptiCept har tecknat avtal med Florensis BV, ett internationellt familjeföretag som är ledande inom produktion och odling av prydnadsväxter. Under tre månader kommer OptiBoost-metoden, där näringslösning från Prebona ingår, utvärderas i deras verksamhet.

Syftet med avtalet är att utvärdera förbättringen av den operativa effektiviteten för rotning av prydnadsväxter genom vegetativ förökning.

Florensis är ett av de ledande bolagen inom branschen för prydnadssticklingar och levererar årligen ett produktsortiment på 4 000 växtsorter till 8 000 professionella odlare i 50 länder.

-Detta är ett ytterligare resultat av den höga aktivitetsnivå som OptiCept håller inom området för behandling av sticklingar, säger Christian Östberg, VD Prebona AB.

För ytterligare information kontakta:

Christian Östberg, VD, Telefon +46 70 7153247, E-post: christian.ostberg@prebona.com

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare, AgriCare samt HealthCare. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella material och ytbeläggningar. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Prebona AB