Press release from Companies

Publicerat: 2024-03-07 15:07:37

EcoRub AB: EcoRub är talare på i Naventus Renewable Summit 26 mars i Stockholm

Eventet hålls i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm den 26 mars med Nasdaq och Nordnet som eventpartners

EcoRub har blivit inbjudna som en av talarna på Naventus Reewable Summit, som hålls i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm den 26 mars. Event partners är Nasdaq och Nordnet.

Under arrangemanget kommer deltagande företag att göra företagspresentationer för investerare, finansmedia och aktieägare. Det livesända arrangemanget startar kl 08.00 den 26 mars och pågår fram till kl 16. EcoRub kommer företrädas av VD Anders Färnlöf.

- Det känns kul att vi har blivit utvalda som ett av få bolag att presentera oss på Renewable Summit som har Nasdaq som partner. Vi som bolag har de senaste åren satsat hårt på att utveckla återvunna material med egenskaper som besitter gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. Detta är ett viktigt steg för oss för att kommunicera till investerare att det finns cirkulära materialalternativ och att vi är en ledande leverantörer av återvunna kvalitetsmaterial, säger EcoRubs VD Anders Färnlöf.

Info om EcoRub
Är ett Greentech-bolag som producerar återvunnet kvalitetsmaterial av gummi och plast för formsprutning, strängsprutning och 3D-printning vilket möjliggör återvunna alternativ för den cirkulära ekonomin. Bolagets återvunna material utvecklas och produceras med materialegenskaper som inrymmer material med gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. EcoRub producerar också egna industrimattor såväl som gummiprodukter för gym och stall. Bolaget grundades 1995 och har sin produktion i Lövånger utanför Skellefteå.

Läs mer hos Cision
Läs mer om EcoRub AB