Press release from Companies

Publicerat: 2024-03-20 11:00:00

Gomero Group AB: Gomero presenterar på Naventus Renewables Summit den 26 mars 2024

Tisdagen den 26 mars 2024 medverkar Gomero på Naventus Renewables Summit på Grand Hôtel. Nils Lindgren, CFO, kommer presentera om Gomero Group mellan kl. 14:20-14:40. Evenemanget arrangeras av Naventus Corporate Finance tillsammans med Nordnet Bank AB och Nasdaq

 

För mer information och för att registerna sig, använd länk: https://naventus.renewablessummit2024.com

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nils Lindgren, CFO

Tel. +46 (0)722 03 19 49

E-post: nils.lindgren@gomero.com

 

Kort om Gomero

Gomero Group AB (publ) är ett bolag som hjälper kunder inom energisektorn till en långsiktigt hållbar ekonomisk tillväxt genom utveckling av system och tjänster för prediktivt underhåll – en viktig strategisk fråga i energiomställningen. Med Gomeros uppkopplade produkter, sensorer och dataanalys ser vi till att underhållsarbetet kan optimeras samtidigt som man möter kraven på kostnadseffektivitet och hållbarhet.

 

Gomeros produkt SIPP™ är marknadsledande i Sverige och hjälper över hundra kunder i nio länder med digitalisering av underhållsprocesser på transformatorstationer. För kunderna innebär det ökad driftsäkerhet, minskade kostnader och bättre möjligheter att arbeta mer effektivt med sitt underhåll. Bland Gomeros kunder finns Ellevio, Vattenfall, Lede AS, Fingrid och Deutsche Bahn.

 

Koncernen, med säte i Göteborg, består av två helägda dotterbolag, Gomero Nordic AB och Gomero Pty. Ltd.

 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Gomero Group AB