Press release from Companies

Publicerat: 2024-04-03 11:05:51

Gullberg & Jansson AB: Gullberg & Jansson AB utser Fredrik Boo till Chief Financial Officer

Gullberg & Jansson AB (publ) utser Fredrik Boo till permanent Chief Financial Officer. Fredrik har en lång och gedigen bakgrund inom ekonomi och kommer närmast från en tjänst som CFO för BELFOR Europes svenska verksamhet. Fredrik har tidigare arbetat på bland annat Crendo, HSB och Peab AB.

"Jag är glad att välkomna Fredrik som vår nya CFO för Gullberg & Jansson. Fredriks expertis inom ekonomi, strategi och förvärv kommer att hjälpa oss att accelerera vår nuvarande och framtida tillväxtstrategi", säger Peter Bäck, VD och koncernchef.

 Fredrik tillträder sin befattning under tredje kvartalet 2024.  

”Jag har länge tyckt att Gullberg & Jansson är ett spännande företag och ser mycket fram emot att få vara med på deras tillväxtresa där mina egenskaper som en affärsdriven CFO kommer väl till pass”, säger Fredrik Boo.

Helsingborg den 3 april, 2024

Gullberg & Jansson AB (publ)

Peter Bäck
Verkställande direktör

För ytterligare information
Peter Bäck, VD
E-post: peter.back@gullbergjansson.se
Tel: +46 706 46 46 63

Gullberg & Jansson AB (publ)
Adress: Hortensiagatan 7, 256 68 Helsingborg, Tel: +46 42 311 15 00
E-post: 
info@goj.se, Hemsida: https://www.goj.se , Org.nr.: 556690-5989

 

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte, energioptimering samt hem- och utemiljö. Verksamheten drivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Gullberg & Jansson AB