Press release from Companies

Publicerat: 2024-04-04 13:25:57

Umida Group AB: UMIDA: Ekobryggeriet tilldelades två utmärkelser vid The Spirits Business Tonic & Mixer Masters 2024

Umida Group AB (publ) varumärke Ekobryggeriet har för första gången tilldelats internationella utmärkelse. Vid The Spirits Business Tonic & Mixers Masters 2024 belönades Ekobryggeriet rabarbertonic och granskottstonic.  

Ekobryggeriet, ett varumärke synonymt med svensk natur och en pionjär inom nordiska tonics har nu för första gången belönats vid en internationell smaktävling. The Spirits Business Tonic & Mixer Masters 2024, en global tävling känd för sin kräsna smak och rigorösa utvärdering, har tilldelat Ekobryggeriet två medaljer. Ekobryggeriets storsäljande Rabarbertonic fick en Guldmedalj, med juryn betoning på produktens "rena, fräscha rabarbertoner". Genom att ytterligare befästa sin position som en ledande aktör inom premiumtonic fick även Ekobryggeriets Granskottstonic en Silvermedalj i kategorin där innovation efterfrågas. Med dessa senaste utmärkelser förstärker Ekobryggeriet sin position som en ledande aktör på den svenska tonic- och mixermarknaden.

"Vi är otroligt hedrade över att få dessa utmärkelser vilket är ett bevis på vårt oföränderliga engagemang för att skapa exceptionella produkter som både höjer cocktailupplevelsen och är tillräckligt kvalitativa att avnjutas på egen hand. Jag är oerhört stolt över vårt teams engagemang för kvalitet och innovation." säger Filip Lundquist, VD Umida Group. 

För ytterligare information, kontakta: 

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21

Läs mer hos Cision
Läs mer om Umida Group AB