Press release from Companies

Publicerat: 2024-04-30 11:13:42

Respiratorius AB: Rättelse: Respiratorius AB (publ) offentliggör årsredovisning

 

Respiratorius AB (publ) årsredovisning för 2023 offentliggörs som bilaga till detta pressmeddelande och på bolagets hemsida, https://www.respiratorius.com/investerare-sv/.

 

Följande avsnitt saknades i tidigare pressmeddelande, vilket rättelsen avser:

 

Väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagande om fortsatt drift


Utan att det påverkar våra uttalanden ovan vill vi fästa uppmärksamheten på förvaltningsberättelsen i årsredovisningen av vilken framgår att bolaget kommer vara av ytterligare finansieringsbehov inom tolv månader från årsredovisningens avgivande för att fortsätta sin verksamhet. Denna finansiering är vid årsredovisningens avgivande inte säkerställd. Dessa förhållanden som beskrivs i förvaltningsberättelsen tyder på att det finns väsentliga osäkerhetsfaktorer som kan leda till betydande tvivel om företagets förmåga att fortsätta verksamheten. Vi har inte modifierat våra uttalanden på grund av detta.


 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Johan Drott

VD Respiratorius AB

+46 709-22 41 40

johan.drott@respiratorius.com


 

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 april 2024.

 

 

Respiratorius AB (publ) utvecklar kandidater till nya effektiva läkemedel för behandling av aggressivt lymfom. Bolagets affärsidé är att utveckla kandidater till nya läkemedel baserade på patentsökta substanser, som i prekliniska studier visat överlägsna resultat jämfört med det som i dag betraktas som standardbehandling. För mera information om Respiratorius, besök www.respiratorius.com.

 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Respiratorius AB