More from the company

Publicerat: 2015-05-07 17:31:51

DEFLAMO AB: Deflamo: Anmälan till ny prenumerationsservice i samband med flytt till Nasdaq First North

2015-05-08 byter Deflamo AB handelsplats till Nasdaq First North och därmed upphör mailutskicken från Aktietorget. I fortsättningen kommer bolagets pressmeddelande och nyheter att publiceras via Nasdaq First North. För tidigare, och för nya prenumeranter, bokas mailservicen via länken nedan.

http://deflamo.com/sv/investor-relations/prenumerera/

Om ingen ny anmälan görs upphör mailutskicken från Deflamo AB.

Vi ser fram emot att även i fortsättningen kunna serva med nyheter från Deflamo AB (publ).

Deflamo AB

Per-Erik Velin, vd

Om Deflamo

Deflamo är ett specialkemiföretag som utvecklar, producerar och marknadsför miljömässigt överlägsna flamskyddsmedel under produktnamnet Apyrum till olika användare på den europeiska marknaden. Apyrum är patenterat, miljöanpassat och biologiskt nedbrytbart, och ersätter farliga flamskyddsmedel som innehåller till exempel brom, klor och antimon med ämnen som är ofarliga för miljö och hälsa.

Våra kunder väljer Apyrum av framförallt följande anledningar:

  • De överlägsna miljöegenskaperna
  • Den konkurrenskraftiga pris/prestanda-relationen, även jämfört med traditionella flamskyddsmedel
  • Tillgången till Deflamos applikationskunskap och testmöjligheter, vilka båda bidrar till att minska kundens utvecklingskostnader och Time to Market

Vi fokuserar främst på att ersätta konventionella flamskyddsmedel i plaster och andra polymera material, men vi samarbetar även med kunder inom flera olika områden som t ex papper, trä och textilier avseende applikationsutveckling. En central del i Deflamos erbjudande är att erbjuda hjälp med formulering, testning och införande av flamskyddade produkter med Apyrum, vilket bidrar till att våra kunder kan utveckla nya produkter med miljöanpassad profil både billigare och snabbare.

Deflamo AB är ett publikt svenskt aktiebolag som är listat på Aktietorget och äger patenten för Apyrums miljövänliga flamskyddsteknologi i hela Europa och i delar av Asien. Inom området finns en tredjedel av världsmarknaden för flamskyddsmedel, vilket motsvarar ca 12 mdr SEK. 

Läs mer hos Cision
Läs mer om DEFLAMO AB