Press release from Companies

Publicerat: 2008-08-07 12:23:32

MyScoop International AB: Angående offentligt erbjudande om att förvärva samtliga aktier i MyScoop International AB (publ)

I anledning av det offentliga erbjudandet från Mobispine AB (publ) ("Mobispine") om att förvärva samtliga aktier i MyScoop International AB (publ) ("MyScoop"), vilket erbjudande offentliggjordes den 30 juni 2008 ("Erbjudandet"), gör styrelsen för MyScoop följande uttalande.

Styrelsen avser att ta del av Erbjudandet samt den eller de meningar som MyScoops större aktieägare kan komma att ge uttryck för. Styrelsen kommer därefter att avge sin rekommendation i enlighet med gällande regelverk. Rekommendationen till aktieägarna avseende Erbjudandet kommer att ges senast under vecka 36 (2008). För ytterligare information, vänligen kontakta styrelsens ordförande, Adam Söderqvist, adam@myscoop.com. Om MyScoop MyScoop International AB är ett svenskt bolag med flera års erfarenhet av att skapa och leverera avancerade mobila och internetbaserade mediatjänster till mobiloperatörer, medier och mediabaserade sajter. MyScoop verkar inom områdena Foto, Community och Video. MyScoops system används av företag för att skapa egna album, bloggar, mobila bloggar, foto- och vi-deotjänster med mera där både mobil och webben är viktiga element. MyScoop är listat på Ak-tietorget i Sverige (MYSC).

Läs mer hos Cision
Läs mer om MyScoop International AB