Publicerat: 2018-10-01 15:40:05

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Evendo AB: Evendo avnoteras från Spotlight idag den 1 oktober

Eventplattformen Evendo, tidigare annonslösningsbolaget Adonnews, avnoteras från Spotlight Stock Market efter marknadens stängning idag den 1 oktober. Aktien har varit handelsstoppad sedan i torsdags den 27 september. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bakgrunden är att aktien har handlats på Spotlights observationslista sedan den 19 mars.
Bolaget har mot bakgrund av det omvända förvärvet av Evendo International, vilket fullföljdes den 11 juli, sedan en tid tillbaka varit föremål för en noteringsprövning av Spotlight, vilket är en förutsättning för att flytta bolagets aktier från observationslistan.

"Trots gemensamma ansträngningar från bolaget och Spotlight har noteringsprövningen dragit ut på tiden. Spotlight Stock Market har mot bakgrund av att bolaget under så pass lång tid varit på observationslistan och att investerarna inte i tillräcklig omfattning har tillgång till information om bolaget eller det finansiella instrumentet meddelat att Spotlight avbryter noteringsprövningen. Evendos aktier ska därmed avföras från handel på Spotlight Stock Market efter marknadens stängning idag den 1 oktober 2018", skriver Evendo.

Evendo utvärderar situationen och återkommer med ytterligare information så snart som möjligt. Bolagets verksamhet kommer att fortsätta som vanligt och ytterligare information kommer framledes att lämnas via hemsidan.

Läs mer om Evendo AB