Published: 14-03-18 08:18 This is a news article from the news agency Finwire Disclaimer

Finwire about DBP:

Läkemedelsbolaget DB Pharma tecknar ett distributionsavtal för analytisk spektroskopiutrustning i Skandinavien och Benelux. Avtalet tecknas med Adani Systems för
distribution av EPR, ESR, spektroskopiutrustning Spintscan X i Skandinavien, det vill säga
Sverige, Norge, Danmark och Finland samt i Benelux, det vill säga Belgien, Nederländerna och Luxemburg. Försäljningen kommer att föras genom dotterbolaget Drugsson och de första intäkter från försäljningen förväntas under fjärde kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi är glada att få breda ut Drugssons portfölj av unika produkter som kommer att generera intäkter på både kort och långt sikt för utvecklingen av DBP:s front-line produkter, SI-053 och SA-033. Det är ytterligare ett steg fram för att utveckla en självförsörjande koncern. Dessutom är vi extra glada över att kunna samarbeta med Adani som är ett mycket snabbväxande högteknologiskt bolag", kommenterar DB Pharmas vd Igor Lokot.

Double Bond Pharmaceutical International AB

"DBP är ett farmaceutiskt bolag med verksamhet som inriktar sig framför allt på behandling av cancersjukdomar genom en egenutvecklad drug-delivery-technologi BeloGal ™ . Med hjälp av denna teknologi vill bolaget sätta en ny standard för administration av läkemedel vid behandlingen av onkologiska, infektions-, autoimmuna och andra sjukdomar."

Virdings Allé 32B,
754 50 UPPSALA
073-570 02 03 http://www.doublebp.com