Published: 14-03-18 09:34 This is a news article from the news agency Finwire Disclaimer

Finwire about Everysport:

Sportmediebolaget Everysport Media har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med
affiliate-bolaget Game Lounge, som ägs av Cherry och är verksamt i tolv länder. Avtalet avser produktion av content samt exponering i Everysport Medias mediakanaler. Avtalet sträcker sig över tre år och har ett värde om minst 12 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Vi har under den senaste tiden fokuserat på att förtydliga vårt erbjudande av content och media inom sport och spel. Samarbetsavtalet med Game Lounge är långsiktigt viktigt och ett tecken på att vi uppnått vår roll som en nyckelpartner för bolag inom betting och casino som vill nå ut till både svenska och internationella kunder, säger Everysport Media Groups vd Hannes Andersson.

- Game Lounge fortsätter växa och att vi nu valt ESMG som ett av våra strategiska partnerskap känns spännande. Vi har tagit en ledande position på den europeiska affiliate-marknaden och tror att vi tillsammans med ESMG både kan växa i Sverige och på nya marknader internationellt, säger Game Lounges vd Jonas Cederholm.

Avtalet avser content och mediautrymme inom affärsområdet ESMG Media, där bland annat webbsidorna SvenskaFans.com, Fotbolldirekt.se, HockeySverige.se, EliteProspects.com och Everysport.com ingår.

Everysport Media Group AB

"Everysport Media Group (ESMG) är en svensk mediakoncern djupt rotad inom sport och spel. Vår strategi utgår från två huvudkomponenter: Content och Media. Inom Content är ESMG en ledande leverantör av resultatdata, speltips och sportnyheter. Kunder är allt från ledande spelbolag världen över, till svenska mediahus, idrottsförbund och slutkonsumenter. Två miljoner besökare interagerar varje vecka med ESMGs produktportfölj inom Media. Ledande digitala sajter som SvenskaFans, EliteProspects, FotbollDirekt, HockeySverige, Everysport, Travtjänsten, Sporttjänsten med flera ryms inom detta område."

Box 3619,
103 59 STOCKHOLM
08 518 010 00 http://www.esmg.se