Published: 16-05-18 14:56 This is a news article from the news agency Finwire Disclaimer

Finwire about Nanologica:

Life science-bolaget Nanologica har ingått avtal med kinesiska Sinounison, enligt ett pressmeddelande. Avtalet innebär att Nanologica under de kommande tre åren ska leverera kolonner till ett värde av minst 0,4 miljoner kronor per år.

Sinounison, som fokuserar på analystjänster inom livsmedelsproduktion, kommer också att utveckla nya metoder baserat på Nanologicas produkter. Detta är Nanologicas första steg in på den kinesiska marknaden.

"Vi är glada över att etablera ett fäste inom den väldigt viktiga och snabbt växande industrin för livsmedelskontroll i Kina. SinoUnison växer lavinartat och därför glädjer det oss att vara deras förstaval. Dr Xu och hans team har utvecklat flera viktiga metoder inom livsmedelskontroll och alla vi på Nanologica kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dem i deras arbete med att se till att kinesisk mat är säker", säger Nanologicas vd Andreas Bhagwani.

Första leveransen av kolonner beräknas under andra kvartalet i år.

Nanologica AB

"Nanologica arbetar med nanoteknik inom life science. Vi skapar produkter baserat på materialkunnande och i dialog med kunder. Verksamheten är fokuserad till Drug Delivery och Kromatografi."

Forskargatan 20G,
151 36 SÖDERTÄLJE
+46 (0)8-4107 49 49