Published: 16-05-18 16:45 This is a news article from the news agency Finwire Disclaimer

Finwire about IMINT:

Mjukvarubolaget Imint och Sharp Corporation har utökat omfattningen på det licensavtal som upprättades i april förra året. Utökningen gör fler funktioner inom produktfamiljen Vidhance tillgängliga för framtida telefonlanseringar från Sharp.

På grund av sekretesskäl kan Imint inte ange ett beräknat ordervärde eller fler detaljer kring vilka Vidhance-funktioner som Sharp har för avsikt att ta in nya telefonprogram. Fler detaljer kan eventuellt offentliggöras i samband med kundens kommande produktlanseringar, heter det.

"Samarbetet med Sharp har varit framgångsrikt, och vi är mycket stolta över förtroendet att utveckla befintlig affär med kunden. Sharp är en mycket erfaren och tekniskt kompetent kund, med höga krav på sina underleverantörer. Vi ser utökningen av våra affärer med Sharp som ett kvitto på att vi lever upp till de högt ställda förväntningarna. De första Aquos-telefonerna med Vidhance har blivit väl mottagna på marknaden, så vi bedömer att vår relation med Sharp bara har börjat", uppger Andreas Lifvendahl i ett pressmeddelande.

IMINT Image Intelligence AB

"Bolaget skall utveckla, marknadsföra och sälja datorprogramvara för bildbehandling till konsument- och industrimarknad . IMINT arbetar med att utmana marknadens befintliga koncept för kvalitativ video i realtid genom mjukvarubaserade lösningar. Genom att kombinera ledande algoritmkunskap och modern mjukvaruutvecklingsmetodik får Bolaget fram nya produkter och funktioner."

Kungsängsgatan 12,
753 22 UPPSALA
+46 18 4749990