Published: 14-06-18 13:42 This is a news article from the news agency Finwire Disclaimer

Finwire about Freetrailer:

Teknikbolaget Freetrailer, verksamma inom delningsekonomi, blev idag första bolaget att noteras på Spotlight Stock Market i Danmark, tidigare Aktietorget. Aktien var vid lunchtid upp omkring 23 procent och premiären har gått bra, enligt Spotlights vd Peter Gönczi.

"Vi är väldigt glada för att Freetrailer har fått en framgångsrik börsnotering med överteckning från både Danmark och Sverige. Nu är handeln igång med god likviditet, och det är väldigt bra", säger han i en kommentar till Finwire Denmark.

Spotlight ska nu fokusera på att stärka infrastrukturen på den danska aktiemarknaden och har tidigare uppgett till Finwire att de räknar med mellan fyra och sju noteringar i Danmark under 2018.

Freetrailer Group A/S

Freetrailer är ett delningsekonomiskt teknikföretag som bygger på affärsidén att varuhus, byggvaruhus och andra företag kan erbjuda sina kunder tjänsten att låna en släpvagn gratis. Bolaget erbjuder en digital lösning som gör det möjligt för samarbetspartners att låna ut en släpvagn utan kostnad, vilket bidrar till en bra kundupplevelse som skapar lojalitet och ökar försäljningen. Släpvagnarna är täckta med företagets logotyper och reklammeddelanden. Affärsidén innebär även att det är möjligt att låna en släpvagn utan krav på motprestation trots att man inte är kund till någon av Freetrailers samarbetspartners. Därav namnet Freetrailer. Alla kan låna en släpvagn för vilket ändamål som helst.

Sydmarken 31,
2860 Søborg
+45 88 537 700 https://freetrailer.com/