Published: 12-07-18 17:51:11 This is a news article from the news agency Direkt. Disclaimer

Direkt about Plejd:

STOCKHOLM (Direkt) Plejds styrelseledamot och medgrundare Erik Calissendorff har via bolag sålt 20.000 aktier i Plejd och därmed minskat sitt innehav med 4 procent till 469.220 aktier.

"Som många andra i bolaget så har jag satsat allt jag kunnat på bolaget. När vi nu behöver kapital för att förbereda vårt nyligen beviljade bygglov innebar det tyvärr att jag var tvungen att avyttra en del aktier", kommenterar han i ett pressmeddelande.

Han tillägger att han ser fram emot en spännande framtid med Plejd och avser att behålla sin position som en av bolagets största enskilda ägare även i framtiden.                

Plejd AB

"Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things. Under 2016 lanserar Plejd en ny produktserie inom smart belysning som ger elektriker och konsumenter en väsentligt bättre flexibilitet och användarupplevelse än dagens traditionella produkter."

Drottninggatan 29,
411 14 GÖTEBORG
0735-322 391