Publicerat: 2018-01-08 11:09:00 Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer

Finwire om New Equity Venture: New Equity Ventures dotterbolag Game Chest Group utser ny vd

Investeringsbolaget New Equity Ventures dotterbolag Game Chest Group har utsett Jesper Nord till ny vd. Ägandet uppgår till 67,5 procent av kapital och röster, enligt ett pressmeddelande.

"Tillträdande vd har både gedigen erfarenhet av att lotsa småbolag genom den viktiga tillväxtfasen och beprövade färdigheter inom app- och webbdesign, gränssnitt, med mera för att maximera användarupplevelsen på onlineplattformar. Tillsammans borgar detta för att han är rätt person för jobbet och med denna vd-rekrytering genomförd kan bolaget nu rikta fokus mot att bli listade på en MTF-plattform under våren 2018", skriver New Equity Venture.

New Equity Venture International AB

"NEVI har som affärsidé att investera i Bolag, såväl noterade som onoterade samt utveckla och lansera egna affärsidéer. Såväl investeringar som utveckling av egna affärsidéer sker inom ett brett spektrum. Vid investeringar har Bolaget som strategi att investera genom nybildade dotterbolag och betala med såväl kontanter som nyemitterade aktier i respektive dotterbolag. Målet är att de Bolag NEVI investerar i ska noteras inom en snar framtid. NEVI har som mål att vara delaktiga i målbolagens affärs- och strategiutveckling."

Box 5141,
102 43 STOCKHOLM
08-410 59 140 http://www.newequityventure.com