Publicerat: 2018-03-21 14:33:00 Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer

Finwire om Tourn International: Tourn utvecklar nästa version av sin plattform inom digital marknadsföring

Annonsnätverket Tourn utvecklar sin influencer marketing plattform inom digital marknadsföring. Tourn kommer lanseras som app för samtliga enheter och med funktioner som tar annonsering via influencers till nästa nivå. Plattformen är under utveckling och datum för lansering av en första version kommer att kommuniceras i andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Några av de nya funktioner som det nya systemet kommer innehålla är profilmatchning med artificiell intelligens och maskininlärning, blockkedjan och valutahantering samt kvalitetsvalidering.

Tourn International AB

Tourn International är en marknadsplats för influencer marketing. Vår arbetsplats är dagens gig-ekonomi där det krävs helt nya samarbetsformer mellan olika parter. Här driver vi annonseringsnätverket Tourn.se, som kopplar samman reklamköpare med ledande influencers, så att företagen på ett enkelt och effektivt sätt kan marknadsföra sina produkter i sociala medier som Instagram, Twitter, YouTube, Facebook m.fl. Tourn utvecklar också tekniska plattformar för att garantera reklamköparen transparens, analys och mätbara resultat för maximal träffsäkerhet till respektive målgrupp genom display och content marketing.

Stureplan 2,
114 35 STOCKHOLM
070-876 38 41 http://www.tourn.se