Publicerat: 2018-04-20 08:10:00 Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer

Finwire om Tourn International: Tourn tecknar avtal med youtube-agentur i Brasilien

Annonsnätverket Tourn har ingått ett regionsexklusivt (Sydamerika) avtal med en av de större youtube-agenturerna i Brasilien.

Avtalet innebär att Tourn tillhandahåller sin youtubeplattform Nagato till sin brasilianska samarbetspartner som har cirka 2 000 youtubers i sitt nätverk utifrån en överenskommen intäktsfördelning. Agenturen kommer att använda plattformen Nagato från och med dagens datum, skriver Tourn i ett pressmeddelande.

"Nagato lanserades i november 2017 och har växt organiskt till att i dag ha cirka 9 miljoner visningar per månad. Nagato har från första början visat prov på en väl fungerande skalbarhet och Tourn ser med detta sydamerikanska samarbete en intressant möjlighet att ta ett kliv in på en potentiellt sett gigantisk marknad. Båda parter har identifierat en bra match i varandras erbjudande. Det ska bli mycket spännande att se var detta leder" säger Tourns vd Robin Stenman.

Tourn International AB

Tourn International är en marknadsplats för influencer marketing. Vår arbetsplats är dagens gig-ekonomi där det krävs helt nya samarbetsformer mellan olika parter. Här driver vi annonseringsnätverket Tourn.se, som kopplar samman reklamköpare med ledande influencers, så att företagen på ett enkelt och effektivt sätt kan marknadsföra sina produkter i sociala medier som Instagram, Twitter, YouTube, Facebook m.fl. Tourn utvecklar också tekniska plattformar för att garantera reklamköparen transparens, analys och mätbara resultat för maximal träffsäkerhet till respektive målgrupp genom display och content marketing.

Stureplan 2,
114 35 STOCKHOLM
070-876 38 41 http://www.tourn.se