Mer från bolag Publicerat: 2016-02-11 09:01:00

Everysport Media Group AB: Trafikrekord på FotbollDirekt.se

Traveas fotbollssajt FotbollDirekt.se har under de senaste veckorna haft redaktörer på plats i Spanien och Dubai för att följa de allsvenska storklubbarnas träningsläger inför den kommande fotbollssäsongen. I konkurrens med de stora kvällstidningarna, direktsändningar och klubbarnas egen bevakning har FotbollDirekt.se fångat en större publik än någonsin tidigare. Under vecka 5 hade sajten över 88.000 unika besökare, vilket är all-time-high för FotbollDirekt.se

”Som utmanare på sportmediamarknden jobbar vi hårt för att våra mediaprodukter/sajter ständigt ska bli bättre och attrahera fler läsare. Därför är det extra kul att se att våra sajter växer med ökad trafik hela tiden. Med ökad trafik ökar vi våra intäkter”, säger Gustaf Karling, VD Traveas.

”Allsvenskan i fotboll är stekhet. Vi bevakar den stenhårt och det är roligt att våra satsningar på försäsongen ger resultat bland supportrarna där ute”, säger Peter Sibner, ansvarig för affärsområdet Sportmedia

Om FotbollDirekt.se
FotbollDirekt.se är en av Sveriges största fotbollssajter med focus på svensk fotboll. Nyheter, Bloggar och livereferat samt alla nyheter om transfers I fotbollsvärlden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Gustaf Karling, VD            
E-post: gustaf@traveas.com        
Tel: 0707-662680        
Webb: www.traveas.com

Everysport Media Group AB

"Everysport Media Group (ESMG) är en svensk mediakoncern djupt rotad inom sport och spel. Vår strategi utgår från två huvudkomponenter: Content och Media. Inom Content är ESMG en ledande leverantör av resultatdata, speltips och sportnyheter. Kunder är allt från ledande spelbolag världen över, till svenska mediahus, idrottsförbund och slutkonsumenter. Två miljoner besökare interagerar varje vecka med ESMGs produktportfölj inom Media. Ledande digitala sajter som SvenskaFans, EliteProspects, FotbollDirekt, HockeySverige, Everysport, Travtjänsten, Sporttjänsten med flera ryms inom detta område."

Box 3619,
103 59 STOCKHOLM
08 518 010 00 http://www.esmg.se