Publicerat: 2018-05-16 09:10:00 Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer

Finwire om Tourn International: Tourns dotterbolag Husbo tar in 2,8 miljoner kronor

Annonsnätverket Tourns dotterbolag Husbo gör en nyemission som ska ge bolaget 2,8 miljoner kronor till en "pre money"-värdering om 15 miljoner kronor. Bolaget har tagit in teckningssedlar om 2,7 miljoner kronor och förväntas få sista 0,1 miljoner kronor tecknade idag, enligt ett pressmeddelande.

Bland tecknare i emissionen är huvudägare New Equity Venture International. För mer information se Nevis pressmeddelande.

Tourns ägande efter emissionen går från 79,17 procent av rösterna och 52,38 procent av kapitalet, till 73,13 procent av rösterna och 44,06 procent av kapitalet.

Tourn International AB

Tourn International är en marknadsplats för influencer marketing. Vår arbetsplats är dagens gig-ekonomi där det krävs helt nya samarbetsformer mellan olika parter. Här driver vi annonseringsnätverket Tourn.se, som kopplar samman reklamköpare med ledande influencers, så att företagen på ett enkelt och effektivt sätt kan marknadsföra sina produkter i sociala medier som Instagram, Twitter, YouTube, Facebook m.fl. Tourn utvecklar också tekniska plattformar för att garantera reklamköparen transparens, analys och mätbara resultat för maximal träffsäkerhet till respektive målgrupp genom display och content marketing.

Stureplan 2,
114 35 STOCKHOLM
070-876 38 41 http://www.tourn.se