Publicerat: 2018-05-30 08:24:00 Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer

Finwire om Ecoclime: Ecoclime har genomfört första leveranserna till svensk dataserverhall

SDC Automation som ingår i inomhuskomfortbolaget Ecoclime har framgångsrikt genomfört första etappen av leveranser kring klimatstyrning av en kring svensk dataserverhall. Arbetet motsvarar 4,5 miljoner kronor i intäkter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Installationer fortsätter under hösten med fler etapper enligt avtal till samma molntjänstföretag som står bakom serverhallen, med ett avtalsvärde om 18 miljoner kronor. Det rör sig om Building Management Systems-leveranser (BMS).

Ecoclimes styrelseordförande Anders Lindman kommenterar i pressmeddelandet: ”Det här godkännandet öppnar nu upp möjligheterna för oss att etablera BMS-system på en avsevärt större marknad. Dels via det aktuella molntjänstföretaget, dels via försäljning direkt riktad till de företag som erbjuder molntjänster globalt".

SDC Automation förvärvades av Ecoclime vid månadsskiftet.

Ecoclime Group AB

"Ecoclime Group erbjuder kunder hållbarare och lönsammare inomhuskomfort och komfortenergi. Baserat på förnybar, återvunnen, återladdad och ackumulerad termisk energi. För energieffektivisering i fastigheter, vårt välmående inomhus och för det globala klimatet."

Nygatan 14,
903 27 UMEÅ
090-77 19 00 http://www.ecoclime.se