Publicerat: 2018-06-19 06:21:00 Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer

Finwire om Everysport: Everysport Media lanserar ny premiumtjänst för ishockey

Sportmediabolaget Everysport Media lanserar en ny premiumtjänst för ishockey. Det är hockeysajten Eliteprospects.com som adderar en prenumerationstjänst som kommer vara prissatt till 9 dollar eller euro per månad och uppåt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Hockeysajten har idag fler än 2,5 miljoner unika besökare per månad och trafiken från Nordamerika växte med 35 procent under 2017. Den nya premiumtjänsten som idag lanseras på sajten består av en rad nya tjänster som användaren får tillgång till genom en månadsprenumeration.

- Vi har under en längre tid arbetat hårt med utvecklingen av EliteProspects Premium. En mängd nya tjänster har tagits fram och vi har stora förhoppningar om att den kommer locka allt från aktiva inom hockeybranschen till generella hockeyfans som idag finns bland våra miljontals besökare, säger Everysport Media Groups vd Hannes Andersson.

Everysport Media Group AB

"Everysport Media Group (ESMG) är en svensk mediakoncern djupt rotad inom sport och spel. Vår strategi utgår från två huvudkomponenter: Content och Media. Inom Content är ESMG en ledande leverantör av resultatdata, speltips och sportnyheter. Kunder är allt från ledande spelbolag världen över, till svenska mediahus, idrottsförbund och slutkonsumenter. Två miljoner besökare interagerar varje vecka med ESMGs produktportfölj inom Media. Ledande digitala sajter som SvenskaFans, EliteProspects, FotbollDirekt, HockeySverige, Everysport, Travtjänsten, Sporttjänsten med flera ryms inom detta område."

Box 3619,
103 59 STOCKHOLM
08 518 010 00