Publicerat: 2018-07-11 14:52:00 Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer

Finwire om Raybased: Raybased får accept för deltagande i Cleantech Hub i San Francisco

Teknikbolaget Raybased har accepterats för Energimyndigheten och Business Swedens program Cleantech Hub i San Francisco i USA. Det innebär att Raybased få möjlighet till stöd med etablering av ett säljkontor i San Francisco och the Bay Area som har fler än 7 miljoner invånare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Cleantech Hub programmet löper under två år och börjar med att Business Sweden bistår Raybased med en marknadsanalys och framtagande av go-to-market strategi. Business Sweden kommer även kunna erbjuda Raybased aktivt säljstöd på marknaden.

"Vi är mycket glada att i hård konkurrens ha blivit accepterade till Cleantech Hub programmet. Det visar på den potential våra produkter har på den internationella marknaden. I och med det stöd vi får kan vi skynda på en etablering av Raybased utanför Sverige. Vi tror att San Francisco och Silicon Valley är en ideal marknad för oss då många teknikföretag är öppna för ny innovativ teknologi. Om vi, genom framgångsrika pilotprojekt, lyckas påvisa nyttan med Raybased system på företags huvudkontor finns det stora möjligheter att vi kan få installera vårt system även på andra kontor runt om i USA och i världen", säger Lennart Olving, vd på Raybased.

Raybased AB

"Raybased utvecklar och säljer ett trådlöst system för övervakning, styrning och optimering av elektriska funktioner i en fastighet."

Nohabgatan 18A,
461 53 TROLLHÄTTAN
0520-423 444