Pressmeddelande Publicerat: 2018-06-19 08:09:00

Everysport Media Group AB: Everysport Media Group lanserar Elitesprospects globala premium-produkt

Everysport Media Group AB (publ.) (ESMG) lanserar en ny premium-tjänst för hockey när världens största hockeydatabas, Eliteprospects.com, adderar en prenumerationstjänst. Lanseringen är en del av ESMGs tillväxtstrategi att utveckla slutkundsprodukter för en internationell publik. 

Hockeysajten Eliteprospects.com lockar idag över 2,5 miljon unika besökare per månad, där trafiken från Nordamerika växte med 35 procent under 2017. Den nya premium-tjänsten som idag lanseras på sajten består av en rad nya tjänster som användaren får tillgång till genom en månadsprenumeration.Tjänsten är unik i sitt slag och riktar sig till hockeyfans och branschaktiva besökare från hela världen.

- Vi har under en längre tid arbetat hårt med utvecklingen av EliteProspects Premium. En mängd nya tjänster har tagits fram och vi har stora förhoppningar om att den kommer locka allt från aktiva inom hockeybranschen till generella hockeyfans som idag finns bland våra miljontals besökare, säger Everysport Media Groups VD Hannes Andersson.

Genom lanseringen av premium-tjänsten kompletteras den redan starka annonsaffären kring EliteProspects med ett nytt intäktsben. Prenumerationen kommer i samband med lanseringen att vara prissatt till 9 dollar/euro per månad och uppåt.

Eventuella frågor besvaras av:

Hannes Andersson, VD Everysport Media Group AB, tel: +46 70 736  56 25
mail: 
hannes.andersson@esmg.se Everysport Media Group AB

"Everysport Media Group (ESMG) är en svensk mediakoncern djupt rotad inom sport och spel. Vår strategi utgår från två huvudkomponenter: Content och Media. Inom Content är ESMG en ledande leverantör av resultatdata, speltips och sportnyheter. Kunder är allt från ledande spelbolag världen över, till svenska mediahus, idrottsförbund och slutkonsumenter. Två miljoner besökare interagerar varje vecka med ESMGs produktportfölj inom Media. Ledande digitala sajter som SvenskaFans, EliteProspects, FotbollDirekt, HockeySverige, Everysport, Travtjänsten, Sporttjänsten med flera ryms inom detta område."

Box 3619,
103 59 STOCKHOLM
08 518 010 00